Fondată prin fuziunea a doi parteneri cu o îndelungată experienţă în domeniu, Lupu & Partners s-a impus cu rapiditate ca o societate echilibrată şi performantă, graţie principiilor ce au stat la baza structurării echipei: profesionalism, implicare şi flexibilitate, oferind clienţilor săi servicii prompte, eficiente şi de o calitate profesională desăvârşită.

Echipa Lupu & Partners este alcătuita din peste 50 de specialişti care asigură o gamă largă de servicii integrate şi soluţii în următoarele domenii: planificare şi optimizare fiscală internaţională, constituire de companii offshore/onshore, achiziţii publice, HR, imobiliar, corporate, fiscal, contencios administrative, proprietate intelectuală.

Cele 4 divizii specializate în aproape toate ariile de activitate, includ o echipă formată din avocaţi, consultanti fiscali, contabili şi specialişti, cu experienţă vastă şi expertiză calificată în toate aceste arii, beneficiind şi de expertiza internaţională şi know-how-ul din reţeaua proprie de parteneriate pe care le avem în peste 50 de ţări şi jurisdicţii.

Unicitatea şi profesionalismul companiei noastre rezidă în multitudinea şi calitatea serviciilor oferite, punctele forte prin care ne-am evidenţiat fiind specializările pe domenii şi serviciile integrate.

 

Avocat-Lupu-Roxana

Managing Partner Lupu Roxana este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Hyperion Bucureşti şi deţine de asemenea o diplomă de licenţă acordată de Academia de Ştiinte Ecomonice, Specializarea Finanţe Bănci şi o diplomă de master în Dreptul Afacerilor.
Este manager partener al Lupu & Partners coordonând echipa de specialişti ai diviziei de Tax & Legal care oferă servicii integrate de consultanţă comercial – fiscală, planificare şi optimizare fiscală internaţională precum şi încorporare de companii offshore/onshore.
Lupu Roxana are o experienţă de peste 12 ani în consultanţă comercială şi optimizare fiscală din care 5 ani în cadrul Ernest & Young Ungaria.
Lupu Roxana a acordat consultanţă în domeniul planificării şi optimizării fiscale unui portofoliu larg de societăţii ce activează în domenii precum: IT, Real Estate, financiar – bancar, Pharma, energiei, construcţiilor, hotelier, transporturilor, petrolier.

 

Avocat-Lupu-Bogdan

Lupu Bogdan este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Hyperion Bucureşti şi deţine o diplomă de master în Drept Penal şi Criminalitate.
Este partener în cadrul Lupu & Partners coordonând echipa de specialişti din cadrul diviziei corporate. Printre domeniile sale de expertiză se regăsesc dreptul penal, corporate, Real Estate, având o experienţă de peste 10 ani în domeniul consultanţei în afaceri, experienţă dobândită prin acordarea de consultanţă unui protofoliu larg de clienţi din toate domeniile de activitate.