Avocat-Lupu-Roxana

Managing Partner Lupu Roxana este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Hyperion Bucureşti şi deţine de asemenea o diplomă de licenţă acordată de Academia de Ştiinte Ecomonice, Specializarea Finanţe Bănci şi o diplomă de master în Dreptul Afacerilor.

Este manager partener al Lupu & Partners coordonand echipa de specialişti ai diviziei de Tax & Legal care ofera servicii integrate de consultanţă comercial – fiscala, planificare si optimizare fiscală internaţională precum si încorporare de companii offshore/onshore.

Lupu Roxana are o experienţă de peste 12 ani în consultanţă comercială şi optimizare fiscală din care 5 ani în cadrul Ernest & Young Ungaria.

Lupu Roxana a acordat consultanţă în domeniul planificarii si optimizării fiscale unui portofoliu larg de societăţii ce activează în domenii precum: IT, Real Estate, financiar – bancar, Pharma, energiei, construcţiilor, hotelier, transporturilor, petrolier.

Între domeniile sale de expertiză se regăsesc: dreptul bancar, corporate, dreptul financiar, dreptul contencios administrativ, real estate, energia şi resursele naturale, operaţiuni fiduciare.