Lupu & Partners oferă consultanţă pentru deschiderea de firme de tip offshore în Anglia, Cipru, Belize, Panama, Seychelles,  Insulele Virgine Britanice.

Lupu & Partners activează cu succes pe piaţa înfiinţării firmelor offshore având o experienţă de peste 10 ani, fiind unul dintre pionerii consultanţei Offshore, motiv pentru care putem concura cu succes preţurile practicate de alte societăţii de servicii offshore.

Lupu & Partners oferă servicii profesionale în vederea constituirii de societăţi şi servicii bancare offshore, în jurisdicţii sigure, confidenţiale şi stabile, atent selecţionate de către consultanţii noştri, în conformitate cu nevoile dvs. specifice.

Anumite situaţii întalnite de dvs. pot fi de natură mai complexă. Vă punem la dispoziţie, cu profesionalism şi eficienţă, asistenţa noastră directă în vederea constituirii unei singure societăţi sau în cazul situaţiilor care implică un nivel superior de planificare a impozitărilor vă propunem infiinţarea de societăţi sau trusturi în mai multe jurisdicţii.

Conform cerinţelor impuse de fiecare caz prezentat de clienţii noştri, vom acţiona direct sau prin intermediul reţelei noastre de societăţi interne şi externe, specializate în consultanţă şi management, pentru a vă oferi un management de proiect impecabil. Sistemul nostru de organizare permite atingerea unor standarde ridicate de servicii profesionale, de asistenţă furnizată la timp şi un răspuns rapid la solicitările clienţilor noştri.

În plus, faţă de de serviciile de înfiinţare de societăţi, societăţile asociate nouă, specializate în acest domeniu, oferă servicii suplimentare offshore, post-piaţă, în funcţie de jurisdicţia aleasă.

De ce să alegem offsore-ul?totul despre avantajele firmelor offshore

Utilizarea Firmelor Offshoreactivităţi care se pot desfaşura utilizând o companie internaţională

Jurisdicţii Offshoreţări recomandate pentru înfiinţarea unei societăţi offshore